Om foreningen

Et alvorlig websted.

Landsforeningen Justitsmordsoffer's websted, er ikke en poppet eller en side med spræld i, den glinser og blinker ikke med flotte fotos og grafikker, eller animationer, det er emnerne for alvorlige til. Der er ikke noget at råbe hurra for.
Hvis man skulle blive i godt humør af at læse på siderne, skulle det være fordi, at nu, er der endelig nogen der gør noget ved det.

Landsforeningen Justitsmordsoffer

er en forening for omvendt kriminalitet – altså systemets kriminalitet overfor borgeren. Foreningen går ikke ind i nogen sager hvor der er foregået, eller foregår kriminalitet. Enhver form for kriminalitet er uacceptabel.

1. Idéen til foreningen

Jeg blev anholdt i november 2003. og sad i arresten i Esbjerg, ca. 10 måneder før retssagen kunne begynde.
Retssagen var så syg som den kunne være, jeg blev dømt 6 års fængsel, for noget der aldrig kunne falde mig ind at gøre.
Jeg blev flyttet til Aabenraa arrest og ventede igen ca. 10 måneder på at sagen skulle for Højesteret. Den rene psykopati. Min forsvarer fortalte, at mange er blevet uskyldig dømte efter hans overbevisning. Så jeg var ikke alene.
De første to år var et rent helvede, jeg kunne ikke vende mig til det, og var gået helt ned i kulkælderen.
Men jeg begyndte at tænke på, at jeg skulle være den der kom til at gøre en forskel, så snart jeg kunne komme til det. Jeg skulle lave et websted så folk kunne få at vide hvad der foregik i dette lille Lorteland. Men en hjemmeside er ikke nok, folk skal jo også vide den er der. En forening måtte jeg have op at køre.

2. Kampen for foreningen

Jeg fortæller selvfølgelig mange om min uskyld, og at jeg ville sætte noget i gang.
Det har været en svær proces - nok mødte jeg en del andre der også er offer for justitsmord. Men de havde meget svært ved at genere energi til at deltage. De fleste vil bare gerne lægge det hele bag sig og "glemme" Det tror jeg ikke på man kan. Men det er nok nemmest at opgive.
De fleste ser dog positivt på mit forehavende, men har svært ved at tro, at man kan hamle op med de rådne i systemet. Deres synspunkter skal dog ikke standse mig.

3. Nu sker det

Efter to et halvt år, er jeg første gang på udgang, og bliver snart efter flyttet til Statsfængslet Møgelkær ved Horsens. Her kan jeg gå i skole og har adgang til computer, og ønsker at arbejde med Webdesign. Jeg køber mig nogle Domænenavne og et par pladser på et par webhoteller. Så nu kan jeg begynde at arbejde med stoffet og planlægge en stiftelse af Landsforeningen Justitsmordsoffer. Den stiftende generalforsamling skulle gerne finde sted en weekend i denne sommer 2007.

.
4. Forberedelserne til foreningens stiftelse.

Her i foråret 2007 arbejder jeg på højtryk. Dels for at få foreningens websted nogenlunde færdigt, Og udarbejder forslag til foreningsvedtægterne, skriver diverse indslag til det første møde og brevene til indbydelserne. Får lidt hjælp til korrektur læsning osv.
Jeg håber vi bliver en fem til ti stykker til stiftelsen. Men jeg vil også gerne invitere én fra KRIM og gerne en journalist også. Den stiftende generalforsamling skal ske i Aalborg.
Foreningen skal være platformen til at udbrede kendskabet til det syge system. Medierne magter det åbenbart ikke.

5. Første tur til Aalborg.

Lørdag den 26. maj hvor jeg er på udgang tager jeg en tur til Aalborg, til en bekendt fra fængslet som jeg er 100 procent sikker på også er justitsmordsoffer. Han og konen skal være vært ved den stiftende generalforsamling. De er begge utrolige gæstfrie og hudløse ærlige mennesker, der gør godt at kende. Vi snakker meget om sagerne, og mærker, at det til trods for at vi forsøger at leve livet uden at tynges helt ned, så fylder de syge beskyldninger og den falske dom stadig rigtig meget. Det er også mere legalt at tale om sagerne med ligestillede, andre får hurtigt nok.
Vi skulle også til Horne og tale med moderen Marie i Farsø sagen. Også dette møde bar selv tonen og energien i snakken. Hun er også stadig meget påvirket af sagen. Kun psykopater kan være i tvivl om, at sandheden er på vores side. Men systemet er overbooket med den slags mennesker.

6. Den stiftenden generalforsamling.

 

Landsforeningen Justitsmordsoffer's holdning.

Landsforeningens medlemmer står helt og aldeles inde for, at enhver form for overgreb på børn eller andre er uacceptable, og skal både behandles og sanktioneres. Det er absolut ikke til diskussion.
Når det er sagt:
Næsten alle overgreb på børn kan bevises. Det vil man ikke her i landet, Man vil hellere snakke om noget man ikke ved noget om, og ikke har forstand på. Såkaldte eksperter ved ofte ligeså lidt, eller har måske bare en forkvaklet indstilling til mænd i al almindelighed.
Gynækologiske undersøgelser og sandhedsdetektorer/løgnedetektorer skal bruges når en sag uden tekniske beviser rejses.
Her i Danmark vælger man at gå fra den ene grøft over i den anden, og lukker fuldstændig af for hvad der er virkeligheden. Det er fakta. Vil eller kan man ikke bevise noget, så dømmer og straffer man for en ”sikkerheds” skyld, og er ligeglade med konsekvenserne.