Nyt - nyt - nyt!

 


11-årig dreng får barn med 36-årig
Lørdag d. 15. jun. 2013 kl. 08:15  af  ritzau 
Hvorfor kan kvinder ikke blive sigtet for voldtægt, spørger medierne på New Zealand efter nyheden om, at en kun 11-årig dreng er far til en 36-årig kvindes barn. Under landets lovgivning kan kun mænd blive dømt for voldtægt, der kan udløse en fængselsstraf på op til 20 år.
Ifølge socialarbejdere på området for misbrug af børn, kan sagen sætte fokus på, at kvinder potentielt også bør kan være skyldige i seksuelle overgreb, skriver Ritzau.

Sag kan munde ud i lovændring
En lovændring kan blive resultatet af den usædvanlige sag ifølge New Zealands justitsminister, Judith Collins.
- Sagen rejser et vigtigt spørgsmål. Jeg vil rådføre mig med embedsfolk, om en ændring af loven er nødvendig, siger hun til avisen New Zealand Herald.
Kvinden og drengen, hvis navne ikke er blevet offentliggjort, bor i Auckland-området.
Drengens skoleleder siger til avisen, at han blev chokeret, da drengen fortalte ham, hvad der var sket.
- Du vil ikke være særlig tilfreds med mig, genkalder skolelederen, at drengen sagde til ham sidste år.
Eleven fortalte derefter, at han havde haft sex med en af sin venners mor, og at "det bør ophøre".
De sociale myndigheder har tvangsfjernet barnet fra den 36-årige kvinde. Og barnets mindreårige far, der nu er 12 år, er anbragt på en institution.

[RED.]Sådanne overgreb kendes også fra vores nordlige halvkugle. Man kunne foranlediges til at tro, at folk i systemerne ikke har fantasi til at forestille sig hvad der sker omkring dem. Nok fordi, de tænker som tyven, der tror alle stjæler.


 

Kan afsøre pædofile

Link

Pressemeddelelse:


Landsforeningen Justitsmordsoffer - en forening for uskyldige dømte i Danmark, afholdt fredag aften den 14. september 2007 stiftende generalforsamling i Aalborg.

 

       
Albert Christensen      

Bestyrelsesmedlemmer:

 

Foreningen er under reetablering

Region Vensysel
Region Nordjylland
Region Nordjylland
Region Midtjylland
Region Sydjylland Albert Christensen Kolding. 
Region Sjælland Lone Nestved. Køge.
Region Sjælland Annelise Rasmussen. Haslev

Den 7-mand store bestyrelse har konstitueret sig.
Formand: Albert Christensen
Næstformand:
Kasserer og sekreter:

 

e-mail

Opsigtvækkende forskning: Hjernescanning kan afsløre pædofile

Mange pædofile afviser, at de orienterer sig seksuelt mod børn, men nu kan de - næsten ikke - benægte det. 11 DEC 2012 Kl 8:30

Hjerner

Man kan ikke med det blotte øje se, hvem der er pædofil, og hvem der ikke er. Men det kan man via hjernescanninger, viser opsigtsvækkende forskning fra tyske forskere. (Arkivbillede).
Af Lærke Hviid Lytken

Man kan ikke med det blotte øje se, hvem der er pædofil, og hvem der ikke er. Men det kan man via hjernescanninger, viser opsigtsvækkende forskning.

Tyske forskere kan ved hjælp af hjernescanninger - med 95% sikkerhed - konstatere, om en person er pædofil eller ej.

Hjerneaktivitet

Hjerneaktiviteten er nemlig hængt op på en persons seksuelle præferencer.

- Hvis den menneskelige hjerne ser seksuelle stimulanser, der passer til ens seksuelle præferencer, så lyser en stor del af hjernen op, forklarer Ph.d. i psykiatri, Jorge Ponseti.

På Christian Albrechts Universitetet i Kiel er dømte pædofile allerede under behandling.

Det har de tyske forskere benyttet sig af. De har nemlig blandet de dømte pædofile i en gruppe med ikke-pædofile og hjernescannet dem, mens der blev vist billeder af nøgne børn og voksne af forskellige køn.

Med 95 procent sikkerhed

Hvis der er stærk hjerneaktivitet på et billede af et nøgent barn, kan man - med 95% sikkerhed - tale om pædofile tendenser - og det giver nye perspektiver.

- Man kan bruge det mønster af aktivitet til at identificere andre mennesker som kunne være pædofile, siger Marin Skov, der er post.doc på Decision Neuroscience Reasearch Group på CBS i København.

Mange pædofile vil ikke indrømme, at de har en sygdom, men det skal de kunne, hvis en psykologbehandling af dem skal virke, forklarer Marin Skov.

Marin Skov vil heller ikke indrømme sin pædofili.