Analysen - hvem, hvad, hvor og hvorfor?

Analysen!

Hvem er gerningsmanden?
Hvem er ofre, og hvem er gerningsmænd i de typer sager det her drejer sig mest om?
Når jeg tager udgangspunkt i min egen sag, så har jeg også en række dokumentarfilm, at stødte mig til.

Bag lukkede døre.
Farvel far.
Farlige forklaringer.
Den hårdeste dom.
Heksejagt.

Er bare nogle af eksemplerne.

Lad os slå fast, at Shakespeare har ret.
“Something is rotten in the state of Denmark “


Ofrene og gerningsmændene.
Justitsmordsofret er helt sikkert hovedofferet. Men det barn eller det unge menneske, der er lokket og presset til at komme med de falske anklager er det sekundære offer.
Sammensværgelsen af gerningsmændene/kvinderne er de socialpsykopater der har brygget og medvirket i historierne, og de båtnakker i retsmaskineriet der ikke har evnet at få øje på sandhederne, men har dømt uden nogen former for beviser.

Socialpsykopaterne.

Socialpsykopaterne er de mennesker der har magten til at fremfører deres manipulationer, og lade dem stå som sandhederne. Det er et udpluk af brodne kar, i offentlig regi, f.eks. socialrådgivere, plejefamilier, lærer, psykoterapeuter og psykologer, politifolk. Anklagemyndigheder, skrankepaver ved Statsamtet og i kommunerne og der er sikkert flere. Jo der er brodne kar mange steder. Men tænk på de socialpsykopater der omtales i de nævnte dokumentarfilm. Systemet er selvfølgelig som en lukket østers.

"Tavshed er magtens ultimative våben."
Charles de Gaulle


Den værste forbrydelse.
Den værste forbrydelse man uskyldig kan blive dømt for, er overgreb mod børn. Alle de systemtro nikkedukkers forargelser og reaktioner er forståelig nok store, og vil ingen ende tage. Det er et mareridt at være offer for den slags justitsmord, og deres hjernedøde krænkelser.
Pædofile og andre børnekrænker, har ikke den forfærdelse og oplevelser i forhold til det de er dømt for. Deres forbrydelse er vel netop sket, fordi de mangler indfølingsevnen. Men tyv tror hvermand stjæler.

Ekspert artiklen.

Denne artikel er skrevet af en rigtig ekspert, ikke af en eller anden der kalder sig ekspert. Jeg ved i modsætning til dem der ynder at kalde sig ekspert, fra egen sag , krop og sjæl hvad jeg skriver og taler om.
Såkaldte eksperter – de såkaldte objektive, dem der ikke ved hvad de taler om, vil gøre brug af jante loven, og kalde min synspunkter subjektive. – Og hvad så? Jeg ved trods alt hvad jeg taler om. Og deres løgne er skyld i megen ondskab. Hvis de så også er psykopater, er de måske uforskyldt i deres løgne, thi de ved ikke hvad de gør. Jo jeg ved, hvordan folk der er godt skåret på tungebåndet usagligt tromler folk ned. Jeg har også en klar fornemmelse af, hvilken intentioner disse mennesker har. De har brug for anerkendelse. Tyv tror hvermand stjæler.

Ikke flere fejl.
Det vil være en fejl, at fordømme dem der er lokket og presset til at til at fremfører de falske anklager – de såkaldte kronvidner. De har på ulykkeligvis været kuglerne, de andre socialpsykopater har støbt, og de fleste har det ganske forfærdeligt med at være kommet i denne klemme. De skal tilgives, have stødte, hjælpes og gives omsorg mod deres store skyldfølelser.
Sker det ikke vil de formentlig få nogle forfærdelige psykiske og mentale traumer, som socialpsykopaterne selvsagt ikke har taget højde for. Bagmændene skal dømmes og tage ansvaret. Det drejer sig altså ikke om at få trynet kronvidnerne der er blevet presset, men at få benene sparket væk under socialpsykopaterne, og få dem stillet til ansvar. Så kort kan det siges.

Når tiden er inde.
Når tiden er inde og det går op for det barn, eller for den unge som er lokket til at komme med de falske anklager, hvilken uhyrlige konsekvenser løgnene har medført, og går de ned med flaget, vil socialpsykopaterne manipulere konsekvenserne derhen, at traumerne skyldes overgrebene for at holde samfundet fast i livsløgnen, men det har yderligere konsekvenser for alle ofrene. Kun socialpsykopaterne har en indkomst ved dette.

.